La Forme Souplesse

ONE MOMENT. LIVE THE STORY.

Politica de confidențialitate

LA FORME SOUPLESSE, www.laformesouplesse.com, numit în continuare LFS, este brandul societății comerciale S.C. IR SPORT PERFORMANCE PRO SRL, organizată în baza legii române, cu sediul în BUCUREȘTI,  Șos. Buc-Pl, 14-22, bl. 13/2, sc. C, ap. 25, cod de identificare fiscală 29112533, înregistrată la Registrul Comerțului sub Nr. J40/11139/2011, avînd contul în RON IBAN: RO52INGB0000999902662043 deschis la ING Bank.

 1. LFS garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către LFS pentru a trimite Utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al Clientului. Furnizarea datelor personale către LFS nu implică obligativate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa info@laformesouplesse.com
 2. LFS se obligă ca datele personale să nu fie difuzate catre terți cu excepția operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificari justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.
 3. Informațiile furnizate către LFS sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului OFG, abonarea la newsletter, etc.), conform legilor în vigoare. LFS nu furnizează adresa de e-mail a Utilizatorilor/ Clienților unor terți, nu încurajază spam-ul, și nu face publice datele furnizate de Clienții săi fără acordul explicit al acestora.
 4. LFS certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea nu are un caracter limitativ):
   • dreptul de a cere LFS să confirme prelucrarea sau nu a datelelor personale ale Utilizatorilor/ Clienților, în mod gratuit;
   • dreptul de a cere LFS să rectifice, actualizeze, blocheze sau steargă, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
   • dreptul de a cere LFS să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale  Utilizatorilor / Clienților;
   • dreptul de a cere LFS să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa privacy@laformesouplesse.com

LFS nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

LFS nu poate fi făcut răspunzător în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate în scopul precizat în prezentul document.